Sabtu, 23 Mei 2009

Penanti TAKUT, Manik Urai Boleh Je!!

KUALA LUMPUR: Barisan Nasional (BN) akan meletakkan calon pada pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Manik Urai, Kelantan, kata Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, hari ini.

Beliau berkata ini kerana kekosongan itu berlaku disebabkan oleh kematian dan bukannya kerana wakil rakyat sengaja meletakkan jawatan.

Sumber : Bernama

---------------------------------------------------------------------------------

Dulu masa kat Penanti kata tamau bazir duit rakyat....kalau betoi la hangpa tamau bazir duit rakyat..kat Manik Urai pun toksah la bertanding la...banyak pakai duit weii

sat sat..aku nak gelak sat hahahahahahahaha...berair mata woi

hangpa ni betoi KUDA la..kalau betoi ambik berat pasai rakyat toksah la bertanding..kata tamau bazir duit...bagi ja kerusi tu kat PAS...senang!!

awat?? kat penanti rasa tak boleh menang ka? kat manik urai boleh ka?? manik urai PAS menang 1000++ majoriti ja ingat hangpa boleh menang la..

Ni...hangpa lupa kot..Nizar tu orang PAS..hangpa buli dia...hangpa pekena dia cukup - cukup..apa orang PAS kat Kelantan tu nak dok diam - diam ja ka??

Hang Lawan...PAKATAN RAKYAT pasti melawan balik...

1 ulasan:

  1. hangpa ni betoi tolol. Sebab BN tak nak tanding kerana sebab PR kecil Penanti di buat ikut suka-suka anuar Ibrahim. Mula Azizah letak jawatan sebab nak bagi laki dia tanding, lepas tu Hindu PKR bikit selambau letak jawatan kerana permpuan simpanan dia, la ni penanti letak jawatan kerana nak pi belajaq. Nak pi belajaq tu seja depa buat alasan. Yang sebenaqnya Fairus ju x ada kualiti, maka nak ganti dengan doktor pembohong. Mana dia ada PhD, dah pakai gelaran Dr. Hnaya semata-mata nak kanui mata pengundi konon nya dia bijak pandai...haprak...Apa hangpa ingat nak jadi wakil rakyat boleh suka-suka gi tu je ke.. Manik Urai tu kes wakil rakyat mati, tertulis dalam perlembagaan perlunya ada PR kecil utk ganti.. baru betoi...BN ikut perlembagaan... ni saja suka nak buat pR kecil konon utk maintain momentum sampai PR 13, yang tu yang dok perabih duit...

    BalasPadam

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.