Rabu, 2 Jun 2010

Hapuskan Zionis Tempatan Dahulu

Yahudi yang berfahaman Zionis sememangnya satu puak yang ganas. Mereka merupakan satu bangsa yang teramat keji dan perbuatan mereka sememangnya lebih bangsat daripada binatang.

Wajib bagi umat Islam dan bukan Islam bangun menentang kezaliman yang dilakukan oleh mereka. Bagi umat Islam, apabila melihat saudara kita yang sedang ditindas teruk merupakan malapetaka juga kepada kita. Maka menjadi satu keinginan untuk berjuang bersama mereka di Palestin. Itulah kemanisan bagi kita sebelum kita meninggalkan dunia ini.

Namun untuk menyertai perjuangan mulia mereka ini dan perjuangan suci ini, cuba kita tanya pada diri kita. Apakah kita sudah cukup berani untuk berdepan dengan kekejaman tentera Yahudi Zionis ini? Apakah kita sudah berani menamatkan riwayat kita jika berperang dengan tentera maha kejam ini? Jadi apa kayu pengukur kita dalam menentukan keberanian kita ini?

Jika di Palestin rumah orang Palestin telah dirobohkan secara kejam oleh tentera Yahudi Zionis. Manakala di Malaysia rumah orang kampung juga dirobohkan secara paksa oleh pihak berkuasa. Mereka iaitu orang Palestin bangun menentang kezaliman tentera Yahudi Zionis yang merobohkan rumah rakan mereka hingga mengorbankan nyawa. Kita? Jika untuk bangun mempertahankan rumah sahabat kita yang bakal dirobohkan oleh pihak berkuasa yang diperintah ala - ala Zionis ini pun kita takut mana mungkin kita mampu mendepani kekejaman melampau oleh tentera Yahudi Zionis ini.

Bumi Al-Aqsa yang suci ini sering disajikan dengan cerita - cerita tunjuk perasaan
yang akhirnya mengundang berita kematian oleh saudara - saudara kita di sana. Mereka tekad untuk meruntuhkan kerajaan Zionis yang bangsat ini hatta menggunakan batu walaupun mereka berdepan dengan senapang, bom, helikopter, jet pejuang dan lain - lain. Keberanian mereka benar - benar merungsingkan kerajaan jahanam Zionis ini. Mampukah kita bertindak berani seperti mereka? Memang tidak dinafikan di bumi Malaysia ini ribuan para pemuda yang bersedia untuk berkorban untuk meruntuhkan kerajaan zalim yang dikawal selia oleh APCO Yahudi Zionis ini. Jika diarahkan untuk bertempur habis - habisan maka mereka inilah yang akan kedepan. Namun persoalannya, apabila mereka ini kedepan adakah cukup untuk mereka meruntuhkan kerajaan Zionis Tempatan ini? Malah tindakan mereka ini tidak disokong oleh sebahagian oleh kaum mereka sendiri.

Sekarang kita beruntung kerana ditakdirkan Tuhan untuk bertempur sesungguhnya kerana APCO alat Zionis sekarang berada di Kuala Lumpur. Wajib untuk kita bangun menghalau APCO keluar dari bumi Malaysia. Tidak guna kita berhimpun di depan kedutaan Amerika sedangkan Yahudi Zionis berada di Kuala Lumpur. Inilah yang lebih utama. Perjuangan menghalau mereka ini yang lebih penting. Kejayaan kita menghalau APCO dari bumi Malaysia pasti merupakan satu kejayaan yang manis.

Saya meminta mereka yang bakal berhimpun di kedutaan Amerika pada Jumaat ini agar menukar haluan. Berhimpun di depan pejabat APCO. Halau mereka dari bumi Malaysia ini. Kita rakyat Malaysia dipaksa bayar khidmat mereka oleh Perdana Menteri yang paling bodoh Malaysia ini. APCO diduduki oleh pemimpin tentera bangsat Yahudi Zionis Israel ini. Bakar bendera Israel di depan mereka lebih utama. Memijak gambar pemimpin negara haram Israel di depan mereka lebih enak. Tapi sudah pasti menunjuk perasaan di depan pejabat APCO akan mengusik perut Najib - Rosmah. Sudah pasti kehadiran ribuan pihak berkuasa akan menghalang laluan mereka yang ingin menuju ke pejabat APCO.

Itu sahaja saranan saya. Perjuangan menentang Zionis harus bermula di bumi MALAYSIA!!
HALAU APCO - UMNO!

2 ulasan:

  1. macam biasa cakap saja degar-degar. mana usaha kau untuk cari alamat APCO dan siarkan di sini?

    BalasPadam
  2. Alamat APCO ada atau tidak tak penting. Kau pun boleh cari sendiri BAE.

    Yang paling penting ialah kerajaan perlu jawab perkaitan APCO dengan kerajaan Malaysia yang sekarang ini dilihat sebagai banjingan Amerika Syarikat dan Zionis Israel.

    Kalau tak terlibat dengan Zionis, mengapa perlu takut untuk singkirkan APCO?

    BalasPadam

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.