Jumaat, 7 Ogos 2009

Cakap - cakap gangster yang tadak OTAK

"Saya bukan racist. Buatlah di kawasan lain, buatlah di Petaling Street, kalau berani. Kenapa buat di Masjid India, kawasan Melayu ramai di situ."

sumber : Malaysiakini

buat kekanda dan ayahanda yang cakap tak pakai otak...Bangunan PAS tu kat dekat jalan mana? Kami diserang dengan air kimia dan dibantu balik oleh makcik yang berbangsa cina di jalan Chow Kit. Jalan Chow Kit tu banyak Melayu ke?? Korang je duduk dalam kelompok melayu lama. Wei 13 Mei dah lama la....korang je dok kecoh tarikh tu. SEbok dengan isu tu. Kami nak hidup aman dengan Cina, India, Iban, Kadazan dan lain - lain. Yang ramai ditahan orang Melayu la NGOK..Melayu Islam...wei PRO-ISA..korang paham tak...paling ramai kena tahan adalah bangsa Melayu Islam..!! atau korang ni memang BODOH!!

Buat anak muda, esok kalau ada orang yang datang lobi suruh korang masuk group gangster ni toksah layan. Bagi dorang Petaling Street sijil keberanian samseng jalanan. Cakap berdegar - degar.

Lain kali nak membohong pakailah otak sikit.

Dasar racist...dasar pembela umno Totok!!

cakap jela kami PRO UMNO!!! Takde nak pro ISA....


6 ulasan:

 1. BARUA NI KALU KENA ANAK PINAK DIA KA ,SAUDARA MARA MAKBAPAK DIA KA AKTA ISA NI BARU PADAN & TAU ,BOLEH JADI BARUA NI UMNO TOTOK PUNYA GERENTI TAK KENA ISA PUNYA WALAU BUAT APA SAJA PASAL UMNO PUNYA GENG ,DAN DILINDUNGI GENG TERKUASA PDRM ! KALU MACAM NI PUNYA MELAYU ADA RAMAI DIMESIA HABIS LA LINGKOP NEGARA BI ! ASTAGA !

  BalasPadam
 2. nama pon barua umno...tobat tak kena aihh hahahha

  BalasPadam
 3. abg slh taip ke bang?
  "cakap jela kami PRO UMNO!!! Takde nak pro ISA..."
  sj nak tegur..
  sepatuttnya "cakap jela kamu PRO UMNO!!! Takde nak pro ISA..."
  Barua UMNO samseng bwh ketiak mak ja..
  toksah dok layan sgt depa ni

  BalasPadam
 4. ohh saudara terima kasih kerana menegur..tetapi memang sengaja saya taipkan macam tu..

  harap maklum..

  apa pun terima kasih

  BalasPadam
 5. orang dah bersatu padu melayucina,india dll bangsa dah lama berbaik2..gangster tak da otak ketinggalan zaman,berundur ke belakang pemikirannya,mcm UMNO jugak.

  BalasPadam
 6. gangster taik kocing..berani sama dengan Melayu aja..kahkahkah tu pon bila ramai - ramai kahkahkah

  BalasPadam

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.