Jumaat, 7 Ogos 2009

Sapa Yang Jadi PM Sekarang Nie??

KUALA LUMPUR, 7 Ogos (Hrkh) - Siapa yang betul? Perdana Menteri bersedia membenarkan namun Dato' Seri Dr Zambry Abdul Kadir pula berpendapat perhimpunan di stadium akan membuatkan rakyat hidup tidak tenteram.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dulu selalu kita tibai Pak Lah ni lembik. Pak Lah kaki tidur. Pak Lah tak tepati masa. Tapi sekarang ini, Najib pun sama juga.

Bermula dari campurtangan suami dia Rosmah yang siap dah ada laman web yang diletakkan di laman web Perdana Menteri.

Sekarang ni pula Zambry Menteri Besar Haram Perak pula cuba jadi PM jugak...

Aii...Najib..lembik sangat kau nie..takpa...teruskan lembik dan teruskan usaha untuk menegangkan apa yang lembik tu.

Kita rakyat dan pejuang rakyat bersiap sedia je lah...sebab orang yang lembik bila berusaha nak menegang selalunya ganas sikit. Tapi lambat - laun dia penat la. Bila penat....kita SERANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 ulasan:

 1. LAJIB ISTELI LOSMAH MANYAK LIMBIK PASAT TATAK AMBIK TONGKAT APA ITU ...ALI PUNYA KAA ? TAPI TATAK APA LAMA-LAMA ATAK KUAT JUGA WO TAPI SAMA PEMBANGKANG ITU PKR LAJIB TATA LIMBIK WO ! ATAK MAU TUNJUK KUAT KASI ANTAR ITU MERAH PUNYA KAPALA KASI HANTAM OLANG YANG MAU NYALAN-NYALAN KASI BUANG ITU ISA WO ! HANYA OLANG MAKAN OLANG SAJA MAU ITU UNDANG-UNDANG TAKUT LIA PUNYA KUASE MAU SONLAP HALTA LAKYAT TATAK MOLEH !

  BalasPadam
 2. haiya.....manyak betoi lorrrrr hahaha..

  amuraria..style!!

  BalasPadam
 3. najib takut bini,dr takut rakyat

  BalasPadam
 4. mau tak takut...sekali kena hempap..penyek

  BalasPadam

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.