Rabu, 3 Mac 2010

Bertahanlah Rakyat

Kerja Zionis Yahudi semakin rancak. Usaha membeli wakil rakyat Pakatan Rakyat yang bermasalah sedang rancak dilaksanakan.

Beberapa orang telah keluar. Mereka keluar atas nama bangsa Melayu dan seorang lagi kononnya atas isu diktator.

Bertahanlah wahai rakyat. Jangan sesekali lari dari medan perjuangan. Kita sedang dilanda serangan yang paling jijik oleh Najib dan Rosmah. Kita sedang sedaya - upaya dilemahkan.

Jutaan ringgit sedang dilaburkan. INI BUKAN MASA KITA MENUDING JARI KEPADA SESIAPA.INI MASA KITA MEMPERKUATKAN IMAN KITA DAN SEMANGAT KITA MENUMBANGKAN UMNO. Bukannya warkah sana - sini.

BERTAHANLAH RAKYAT MALAYSIA. MUNAFIK dan PENJAHAT sememangnya tidak berhenti untuk mengecewakan kita. Mereka adalah syaitan yang bertopengkan manusia. Hanya yang lemah semangat sahaja yang akan tersungkur di pertengahan medan perjuangan.

BANGKITLAH RAKYAT. NAIKKAN SEMANGAT MU....LAWAN UMNO HABIS-HABISAN. AKU MENGHASUT KAMU JIKA JUMPA WAKIL RAKYAT YANG MENGKHIANAT HINA MEREKA SEHABIS - HABISNYA. NYATAKAN PERASAAN MARAH KITA.

RAKYAT...BANGKIT!!
HIDUP RAKYAT!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.