Sabtu, 10 Oktober 2009

Rayuan Terakhir Buat Pengundi Bagan Pinang

Salam kepada semua pengungi Bagan Pinang,

Saya merayu kepada semua pengundi Bagan Pinang untuk membuat satu perubahan yang cukup bermakna dalam diri anda sekalian.

Jika anda menolak Isa Samad ini menunjukkan anda semua benci kepada orang yang melakukan rasuah namun berjaya dibersihkan oleh undang - undang parti sahaja bukannya undang - undang SPRM.

Jika anda memilih ISA Samad, bererti anda semua membenarkan kerjaya rasuah akan menjadi kerjaya wajib dalam diri anak - anak kalian. Jika mereka menjadi perasuah jangan dimarahi mereka, kerana anda semua yang membenarkan pemimpin yang rasuah menjadi wakil rakyat anda. Percayalah suatu hari nanti jika anda semua memarahi anak anda yang menjadi perasuah pasti mereka akan menyalahi anda kerana tidak mengajar mereka bahawa rasuah itu salah.

Saya merayu sebagai anak muda yang bebas dari mana - mana parti politik, merayu agar ISA Samad ditolak dan dicampak ke Laut China Selatan. Saya tidak mahu generasi akan datang melihat kerjaya perasuah dianggap bersih dan halal.

Undi ditangan anda semua, anda penentu masa depan politik Malaysia dan akhlak generasi yang akan datang.

PILIH PERASUAH BERMAKNA ANDA MEMBENARKAN RASUAH MENULAR DALAM KELUARGA ANDA SEMUA.

JANGAN UNDI BN..

UNDILAH PAS

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.