Ahad, 25 Oktober 2009

TG Nik Aziz Dokongan Anak Muda

Siapa yang bersama TG Nik Aziz


Tokoh muda yang sering memuji Nik Aziz


Siapa mereka di belakang TG Nik Aziz


Ratusan ribu bersama TG Nik Aziz. Bersedia membela TG Nik Aziz. Kami bersatu tidak kira apa ideologi kerana tahu TG Nik Aziz memperjuangkan kebenaran tidak kira siapa pun.

Apa salah TG Nik Aziz yang mahukan EGM. PKR telah melaluinya kerana mahu memperkuatkan parti.

Hassan Ali...nafikan yang anda pernah berhubungan dengan Khir Toyo.

Nasharuddin nafikan anda pernah mengarahkan Ustaz Ahmad Awang bekerjasama dengan Umno.

Nafikan...sila nafikan.

Jika tidak...EGM harus dilakukan. Harus dan teramat harus.

Buat yang kata TG Nik Aziz Gelenyar dan nyanyuk khasnya Mohd Sayuti Omar.


Ingat wajah ini...ingat..yang menangis bagai nak rak untuk mempertahankan bumi Kelantan dari serangan Umno. Benteng terakhir umat manusia di Malaysia.

Kamu yang baru berjuang bersama "PAS" selamba bodoh mengkritik TG Nik Aziz...hahaha..penulis picisan..

1 ulasan:

  1. SAUDARA,HAMBA MENYOKONG APA YANG SAUDARA LUAHKAN..HAMBA BUKAN FANATIK TOK GURU NIK AZIZ..TAPI HAMBA SANGAT YAKIN AKAN KEIKHLASAN TOK GURU DALAM MENYUARAKAN SESUATU..DAN TAK KETERLALUAN JIKA HAMBA KATAKAN,PAS MENDAPAT SOKONGAN DARI BERBILANG BANGSA ADALAH KERANA KAGUM DENGAN KEPRIBADIAN TOK GURU..CARILAH DALAM MALAYSIA SEORANG MENTERI BESAR SEUMPAMA TOK GURU..MALAH TOK GURU HAJI HADI SENDIRI TIDAK MAMPU MELAKUKAN SEBAGAIMANA YANG DILAKUKAN OLEH TOK GURU NIK AZIZ..JIKA KERAJAAN PERPADUAN BENAR-BENAR MENDATANGKAN KEBAIKAN,HAMBA YAKIN TOK GURU NIK AZIZ TAK AKAN MENOLAKNYA..TERUSKAN MENYOKONG TOK GURU

    BalasPadam

JANGAN JADI BACUL DENGAN TAK MELETAKKAN NAMA SENDIRI ATAU SAMARAN KETIKA HENDAK MENINGGALKAN KOMEN DI BLOG INI..ORANG YANG BERSELINDUNG DENGAN TANPA NAMA ORANG YANG TIDAK BERANI MEREMPUH KEBENARAN. JADI BLOG INI AKAN MENYIARKAN KOMEN - KOMEN ORANG YANG BERDAFTAR SAHAJA.